Morten Haugaard Pape

​Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2006 og har siden arbejdet på klinik i både Reykjavik, Island, Birkerød, Charlottenlund og inde i Odense inden jeg startede her hos Johnson Instituttet. Jeg har altid brændt for det faglige og det at hjælpe mennesker, og det er også det der gjorde, at jeg har taget en Master i muskuloskeletal fysioterapi i Brisbane, Australien, i 2009. Jeg deltager løbende i kurser, konferencer og efteruddannelse. Gennem tiden har jeg også deltaget i flere forskellige forskningsprojekter indenfor fysioterapi omhandlende skuldersmerter, rygsmerter, meniskskader, knæartrose og deltaget i et ekspertpanel vedrørende knæ- og hofteartrose. Jeg er også certificeret i GLA:D knæ/hofte og har erfaring med det i over 7 år.

Mine store interesse områder er især:

• Nakkesmerter
• Hovedpine
• Hjernerystelse
• Rygsmerter - både akutte men også langvarige
• Langvarige smerteproblematikker
• Knæartrose og andre typer knæsmerter

Siden 2011 har jeg været godkendt af Danske Fysioterapeuter som Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi. Ud over mit arbejde som fysioterapeut har jeg også altid haft en passion for udvikling af fysioterapi faget, og derfor har jeg også nu en funktion som faglig ansvarlig på klinikken.

I min behandling lægger jeg stor vægt samarbejdet med patienten, hjælp til selv-hjælp eksempelvis gennem nogle enkelte hjemmeøvelser i kombination med forskellige manuelle behandlingsteknikker.

I min fritid nyder jeg at rejse og være fysisk aktiv på mange forskellige måder samt at være sammen med min kone og 2 drenge. Tidligere har jeg dyrket Teamgym (spring gymnastik) på højt plan, men nu nyder jeg nogle smukke ture på racercyklen rundt på Fyn, styrketræning, skiferier sammen med familien men også bare det, at være ude i naturen og have arbejdet derhjemme.

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os