Naturtræning

Naturtræning har fokus på bevægelse, gode oplevelser og inspiration til, hvordan vi kan bruge omgivelserne omkring os til at gøre noget godt for vores krop. Træningen vil indeholde balance-, styrke- og pulstræning, og øvelserne tilpasses individuelle niveauer, så der er plads til den enkelte.

Træningen vil starte roligt ud med en let opvarmning, som kan bestå af bl.a. sving-/bevægelighedsøvelser og forskellige gangarter og let løb. Herefter vil træningen bestå af enten cirkeltræning, hvor øvelserne varierer mellem balance-, styrke-, og pulsøvelser. Andre gange går vi på opdagelse i naturen og træner med, hvad vi møder på vores vej. Udover naturens egen redskaber, vil der blive benyttet elastikker, kettlebells og lign. redskaber. Træningen starter altid i haven på Johnson Instituttet, men vi vil typisk bevæges os ud i skoven eller til Skovsøen.

Al forskning viser, at det at færdes i naturen har positiv effekt på vores mentale sundhed. Så kom og vær med og få et smil på læben.

Træningen foregår i alt slags vejr, så vi klæder os på efter vejret. Hvis man efter endt træning har brug for noget at varme sig på, er der mulighed for en kop kaffe hos os med den flotte udsigt ud over skoven.​

Se herunder hvilke hold der starter op og tilmeld dig online:

​Holdhoversigt og tilmelding

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os