Holdbeskrivelser​

Herunder finder du en kort oversigt på alle holdende. Læs om dem efter oversigten (vises i alfabetisk rækkefølge).​

 • Body toning
 • Cirkeltræning
 • Dans og rytme
 • Effekt
 • Feminin form
 • Gymnastik
 • Lettere gymnastik
 • Pilates x3
 • Puls og styrke
 • Step combi
 • Stor bold​
 • Stram op / Let stram op​
 • Søndagstræning
 • TRX
 • Yoga
 • Zumba​

Bodytoning:

Muskeltræning til hele kroppen. Der lægges vægt på funktionelle øvelser, der forbedrer kroppens holdning, bevægelser og balance. Træningen foregår i individuelt tempo, så alle kan opnå det bedste resultat. Forskellige redskaber indgår i træningen.

Cirkeltræning:

Cirkeltræning er for dig, som gerne vil træne både styrke og konditionstræning. Det er for dig, som gerne vil træne kroppens store muskelgrupper igennem, og ALLE kan være med uanset niveau.

Dans og rytme:

Dans og rytme er for dig, der godt kan lide at få pulsen op og sved på panden. Du forbedrer din kondition og får med garanti et skud ny energi. Det er motion på den absolut sjove måde, med højt humør, god stemning og fed latinamerikansk musik. Her kan alle være med.

Effekt:

Her arbejder man funktionelt og dette er godt på flere måder: De fleste holder af, at de kommer til at have en bedre holdning, nogen kan bruge det som genoptræning efter skader eller en fødsel. Problemer med dårlig ryg, ømme og svage knæ, bækkenbunden eller muskelskader kan mindskes eller fjernes med funktionel træning.

 

Næsten alle kan deltage i den funktionelle træning uden at blive overbelastet og de fleste vil meget hurtigt opleve en nemmere hverdag med bedre funktion.

Min undervisning er bygget op således at vi først varmer kroppen op. Som afslutning laver vi afspænding og udstrækning. Ellers er timerne fra gang til gang varieret med forskellige redskaber og musik. Der er ingen hop og løb, så næsten alle kan deltage, uanset skavanker og alder.

Feminin form:

En koncentreret og varieret træning til primært mave, balder og lår men ryg og arme bliver ikke glemt. Elastik eller redondo bold indgår i perioder. Træningen foregår i roligt tempo med mange repetitioner.

Gymnastik:

Her får du meget varierende træning, hvor hele kroppen kommer i spil. Der kan både være brug af elastikker, vægte, egen kropsvægt og yoga-måtter.

Lettere gymnastik:

Her får du en mildere udgave af den klassiske gymnastik med meget varierende træning, hvor hele kroppen kommer i spil. Der kan både være brug af elastikker, vægte, egen kropsvægt og yoga-måtter.

Pilates v. Susan:

Du træner kroppens dybtliggende muskler der styrker kropsstammen, øger smidigheden og balancen. Målet er en stærk krop og en bedre holdning. Træningen foregår i roligt tempo ledsaget af åndedrættet.

Træningsredskaber som f.eks. elastik eller bold kan indgå.’

Pilates v. Ida:

En blid træningsform med fokus på, at lære at spænde op i kroppens muskelkorset/core.

 
Der er vægt på at bruge vejrtrækningen rigtigt og på forståelse af bindevævets funktion.

 
I løbet af timen kan vi bruge bolde, elastikker, små vægte og foamrollers.

 
Dette giver en god balance, stærk core og øget smidighed i kroppen.

Pilates v. Marianne:

Pilates er en gammel træningsform, som har udviklet sig gennem tiden. Grundprincippet er at træne muskler og led med udgangspunkt i kroppens centrale muskler og åndedrættet. Den oprindelige grundantagelse var, at al træning kunne foregå med ens egen kropsvægt som træningsinstrument. Nu om dage bruger vi også små hjælpemidler som for eksempel bolde, ruller og elastikker.

Pilatestræning giver helt sikkert både bedre holdning og stærkere muskler, men grundlæggende er formålet at genvinde kroppens smidighed, bevægelighed og balance. Alle kan være med til mine pilatestimer.

 Træningen er skånsom, så alder, skavanker og størrelse bliver netop tilgodeset med denne form for træning.

Puls og styrke:

Dette hold er for dig der godt kan lide at kombinere puls- og styrketræning.


Træningen tager udgangspunkt i ovenstående og varierer mellem alt fra stationstræning med rotation, TRX, vægte, elastikker, til en mere traditionel træning, hvor alle laver det samme. Den eneste garanti er, at der altid vil være et element af styrke og puls i timen.

Step combi:

Her foregår træningen på stepbænk i små serier.

Desuden vil der være styrketræning med elastikker eller vægte.

Stor bold:

Træning på og med den store bold. Kropsstammen, maven og ryggens muskler styrkes, hvilket giver en bedre balance. Vægte eller elastikker kan indgå i træningen.

Stram op:

Dette er helkropstræning. En moderat styrketræning med brug af elastikker, bolde, vægte og foamrollers. Fokus er på korrekt udførte mave- og rygøvelser samt stræk og bindevævsmassage til rytmisk musik.

Let stram op:

Dette er helkropstræning. En let styrketræning med brug af elastikker, bolde, vægte og foamrollers. Fokus er på korrekt udførte mave- og rygøvelser samt stræk og bindevævsmassage til rytmisk musik. 

Søndags gymnastik:

En længere gymnastiktime med 30 minutters lettere pulstræning samt træning med stor eller lille bold. Timen slutter af med en grundig udspænding.

TRX:

Med grundig instruktion, TRX træningsslyngen og din egen kropsvægt kommer du igennem en række øvelser hvor store dele af kroppens muskler og stabilitet bruges konstant.

Yoga:

Med yoga får du en bedre smidighed, en bedre balance og øget kropskontrol. Med yoga bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger, du får løsnet op for stivhed og ømhed i kroppen, og det er med til at skabe indre ro og overskud.

Zumba:

Her er tempoet højt, hvilket sikrer dig høj energi og masser af sved på panden. Her kan alle være med på vores Zumba hold og du kan være sikker på en fest, sammen med andre danseglade medlemmer. Zumba er en kombination af forskellige latinamerikanske danse.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os