Fysioterapi​

Fysioterapi er behandling af bevægeapparatet, altså kroppens muskler og led. Formålet er at genoptræne tabt funktion og få et bedre fysisk velvære.

Vores fysioterapeuter behandler fysiske skader og skavanker i hele kroppens muskulatur, samt forebygger komplikationer.​

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi er specialister i problemer i bevægeapparatet, dette værende uanset om det omhandler gener fra muskler, led eller knogler, gigtsygdomme, gener efter en operation eller sygdom, sygdomme i nervesystemer, eller genoptræning for at undgå operation eller sygdom. Vi arbejder sammen med dig for at genoprette et hensigtsmæssigt bevægemønster.​

Undersøgelse og behandlingsforløb

Ved første besøg hos os, vil vores behandler lave en grundig undersøgelse sammen med dig, så vi sikrer at dine symptomer og sygehistorie drøftes og sammenstilles med den fysiske undersøgelse fysioterapeuten laver.

Som afslutning på forundersøgelsen, aftales der en plan for det videre forløb. En plan der er skræddersyet til dig.​​

Efterfølgende behandlinger

​Efter første forundersøgelse, vil fysioterapeuten behandle dig ud fra den godkendte plan. I nogle tilfælde indgår der op imod 100% træning som en del af behandlingen. Vi sidestiller behandling og træning, fordi det i kombination er den korteste vej tilbage til fuld mobilitet.

Behandlingen består af forskellige former for vejledning/instruktion, manuel behandling i vores behandlingsrum, akupunktur eller laser behandling.
Træningen kan være hjemmeøvelser, træning i vores træningscenter eller deltagelse på vores hold.

Næste skridt

​I nogle tilfælde kan man nøjes med få behandlinger og vejledning i øvelser m.v. imens det ved andre tilfælde kræver flere behandlinger og fokuseret træning derhjemme samt i vores træningsfaciliteter.

Ved kroniske lidelser vil der som oftest være et behov for jævnligt at komme på klinikken.

Her er fokus at lære at leve med lidelsen på bedst mulige måde – også selv om der er smerter. Men vi har fokus på at gøre behandlingsforløbene så korte som muligt, og du har hele tiden et overblik over dit forløb.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os