KIROPRAKTOR​

​En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der er specialiseret i undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet.

Kiropraktorer er i dag en fuldt integreret del at det danske sundhedsvæsen og dansk uddannede kiropraktorer fra SDU har en 5-årig universitetsuddannelse samt et år i turnus.

En vigtig del af behandlingen er manipulationsbehandling, som skaber normal bevægelighed omkring leddene. Her er kiropraktoren specialist.

Vi sørger ligeledes for at du bliver sendt videre i sundhedsvæsenet såfremt der måtte være behov for dette.

Hvad kan vi hjælpe med?

Smerter i rygsøjlen eventuelt med udstrålende smerter til ben eller arme er den hyppigste grund til, at patienter henvender sig til en kiropraktor, men vi behandler og rådgiver alle aldersgrupper for akutte- og kroniske skader i hele bevægeapparatet.

​Rygsmerter kan optræde på forskellige måder og findes i flere sværhedsgrader lige fra ømme muskler til kraftige hold i ryggen eller som fx en diskusprolaps. Hovedpine, iskias samt lokale smerter i arme, ben, hænder og fødder er også en almindelig grund til at søge kiropraktor.​​

Undersøgelse og behandlingsforløb​

​Undersøgelsen omfatter en sygehistorie og en grundig undersøgelse af området med besvær. Ofte suppleres undersøgelsen med mere almene undersøgelser som f.eks. blodtryksmåling eller lignende.

Behandlingen hos en kiropraktor består af flere elementer og involverer ofte samarbejde med andre kompetente behandlere i huset.

Information og rådgivning, manuel behandling, kiropraktisk manipulationsbehandling, bløddelsbehandling, øvelser/genoptræning, forebyggelse.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os