Christina Klitgaard

​Administrationschef

Jeg arbejder som administrationschef for alle vores 4 klinikker både hjemmefra og ude og jeg kommer rundt så meget det er muligt, gerne en gang om ugen. Jeg har i en årrække været ansat i receptionen på Johnson og det er noget ganske særligt at komme her. Stemningen er hjertelig, familiær og oprigtig, så jeg glæder mig over fortsat at kunne hjælpe til i receptionen og servicere når der er behov. Vi har så mange trofaste motionister og patienter, der har kommet her i årevis, så her er mange glædelige gensyn og gode snakke.


Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation og har i flere år drevet egen tøjbutik. Det er dialogen mellem mennesker og ønsket om at gøre det bedst mulige for andre, der driver mig.


Jeg bor på landet sammen med min mand og vores golden retriever i et bindingsværkshus fra 1840’erne med stråtag og masser af udenomsplads som bruges til vores vinproduktion. Jeg er lidt af en læsehest og eeeelsker champagne, nyder vandreture og bliver blød om hjertet når jeg er ved Vesterhavet. Og så sidder jeg klistret til skærmen hvert eneste år i juli måned når der er Tour de France

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os