Fysiopilates

​Går du rundt og føler dig stresset? Har du lidt for meget om ørerne på arbejdet? Bekymrer du dig for meget? Ligger der en angst indeni dig, som begrænser dig i din hverdag? Eller har du generelt bare svært ved at slappe af? Så er dette FysioPilates-hold måske noget for dig!

FysioPilates er det bedste fra den traditionelle Pilates, anvendt fysioterapeutisk. Der arbejdes ud fra principperne; flydende bevægelser, centrering, åndedræt, kontrol, præcision og koncentration.

Det er en hensyntagen og skånsom træningsform for hele kroppen, hvor der er fokus på den enkelte.

I FysioPilates er der stor fokus på samspillet mellem de dybe stabiliserende mave-, ryg- og bækkebundsmuskler. De stabiliserende muskler er de muskler, der sidder tættest kropsstammen, og skal skabe stabilitet omkring leddene modsat de mobiliserende muskler, der skaber bevægelse.

Men hvordan skal det dog hjælpe mig, tænker du? Jo nu skal du høre!

Ved at sikre god stabilitet i de dybe muskler og mindre spænding i de store bevægemuskler, kan man skåne kroppen for overbelastningsskader som uhensigtsmæssige muskelspændinger og smerter, og der skabes en større bevidsthed om ens spændinger.

Træningen er ofte bygget op med afspænding, opvarmning, øvelser og udspænding, hvor vejrtrækningen integreres som en naturlig del af træningen. På dette hold vil der være øget fokus på vejrtrækning, kropsbevidsthed og afspænding. Holdet er et lukket hold, som består af max 8 deltagere og en uddannet FysioPilates-instruktør, hvilket er med til at skabe et roligt miljø. Forløbet er med en 1 ugentlig træning á 50 min over 8 uger.

Opstart fredag d. 18/8 kl. 14-15. OBS: Opstart kræver min. 5 tilmeldte.

Træningen foregår i holdsalen hver fredag kl. 14-15.

Opstartsprisen er 700 kr for forløbet på 8 gange.

Lyder det som noget for dig, så tag kontakt til din behandler eller receptionen, så vil de hjælpe dig med at booke dig ind på holdet.


Billedforhåndsvisning

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os