Motionen ÅBNER

​Sikke en glædelig nyhed at vågne op til i dag efter nattens forhandlinger hos regeringen - vi må genåbne for vores motions- og fitness afdeling!! Vi er selvfølgelig i fuld sving for at få alle detaljerne på plads, så vi kan modtage jer allerede fra på torsdag d. 6 maj.


Som medlem skal du være opmærksom på følgende:

 • CORONAPAS: alle medlemmer som ønsker at træne i vores maskiner eller deltage på hold skal kunne fremvise gyldig coronapas​ hver gang ​enten i form af:
  • Man skal være færdigvaccineret, dvs. have modtaget begge stik, før vaccination kan vises i coronapasset. Hvis man kun har modtaget første stik, skal man således kunne fremvise en negativ test.
  • Hvis man tidligere har været smittet med covid-19 betragtes man som immun, i 2. - 12. uge efter den positive pcr-test er blevet foretaget. Derfor vil man i denne periode kunne bruge sin immunitet til at få adgang, hvor der er krav om coronapas. Er det længere tid siden, at man har været smittet, skal man i stedet kunne fremvise en negativ test.
  • Negativ test gældende i 72 timer fra selve prøvetagningstidspunktet.

 • OMKLÆDNING: i første omgang åbner vi op for omklædning og bad. Benyttelse af koldvandsbassin og sauna venter vi med til næste uge. Benyttelse af bad og dertilhørende faciliteter er som altid forbehold vores medlemmer og kan ikke benyttes uden fremvisning af coronapas.

 • HYGIEJNE:​husk det er vores alles ansvar at hjælpe til med at bevare den gode hygiejne. Husk derfor ​altid at spritte maskiner og redskaber af efter brug. Specielle vådservietter er til rådighed til dette. Vi skal fortsat holde afstand og bære mundbind når vi ellers færdes i huset. Mundbind er ikke et krav, mens man træner. Og husk altid indendørssko, når man færdes i vores motionsafdeling.

 • DELTAGERE PÅ HOLD: Det er som altid vigtigt at man melder​ afbud, og dermed frigøre pladsen til andre på venteliste. OBS: Tidligere tilmeldinger gælder kun til og med maj, men allerede fra i morgen, når vi har fået nulstille systemet, kan du tilmelde dig hold året ud også. Du kan med fordel booke dine hold online, alternativt ringe til os.

 • MEDLEMSSKAB:​man skal have et gyldigt medlemsskab for at kunne tilmelde sig et hold. Vi har aktiveret alle medlemskaber, som har været sat i bero, så har man enten haft stoppet sin betaling eller et udløbet klippekort, kan man derfor ikke tilmeldes nye hold før man igen har et gyldigt medlemsskab. Har du udløbet klippekort, kan du få forlænget svarende til den periode, vi har haft lukket grundet corona. Venligst henvend dig i receptionen.

 • ÅBNINGSTIDER:​vi har fra 6. maj igen åben
  • mandag til torsdag kl 7:00 - 21:00
  • fredag kl 7:00 - 19:00
  • lørdag kl 7:00 - 14:00
  • søndag kl. 9:00 - 14:00

 • SERVERING: vi afventer fortsat salg af kaffe og lignende.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os