Daglig ansvarlig søges

Daglig ansvarlig med ledelseserfaring og udpræget servicegen søges til Fuldtidsstilling stilling.

Vi søger dig til at passe Johnson Instituttet, hvor du bl.a. skal sidde i vores reception, passe vores telefon, og styre vores hjemmeside og Facebook. Og selvfølgelig servicere alle vores dejlige kunder og kollegaer hos Johnson Instituttet.

Jobbet er fuldtid og ønskes besat pr. 1.8.2021. Arbejdstiderne kan variere i tidsrummet kl. 7.00 – 17.00, men aftales individuelt. Arbejdstiderne kan skifte, og det er vigtigt at du er fleksibel med arbejdstiderne når der er behov for det.

Vores arbejdsplads er vores andet hjem, og netop derfor er det helt afgørende for os, at vi har de rette omgivelser.​Dit job vil være delt i fem vigtige områder:

·​Som daglig ansvarlig har du ansvaret for at vores reception er bemandet i vores åbningstid, og du skal dermed sørge for vagtplaner, samt ansættelse af receptionspersonale og rengøringspersonale.

Derudover skal du sammen med vores daglige koordinator sørge for at vores motionscenter hele tiden har et spændende udvalg af hold tilbud, og at der er vagtplaner for vores instruktører. Er der behov for receptionspersonale, instruktører, rengøring m.m. varetager du naturligvis ansættelse heraf.

Når der er sygdom, ferie o.l. så finder du det helt naturlig at sørge for en ”Plan B”, så vores motionister, kunder og patienter får så god en oplevelse som muligt.

Sammen med den daglige koordinater, der refererer til dig, styrer i receptionen og sammen sørger I for at tingene hænger sammen, også når der mangler toiletpapir og når en pære er sprunget eller når en kunde har brug for en hjælpende hånd, eller støvsugeren skal svinges.

·​Du er personaleleder for receptionisterne, rengøringspersonalet og det er vigtigt at du trives med personaleledelse, og sørger for at være en god rollemodel.

·​Vores behandlere har behov for de bedste forudsætninger for at udføre professionel behandling, og derfor er det vigtigt at du står på spring for at assistere dem, og forsøger at sikre en så gnidningsfri arbejdsdag for behandlerne.

·​Det er vigtigt at du har forretningsforståelse og sætter en ære i at optimere indkøb, og hjælper til med at vi er en profitabel virksomhed. Du har økonomisk forståelse og kan lide at have orden i ”penalhuset”. Du vil endvidere stå for indberetninger til det offentlige, opfølgning på sygesikring, klargøring til løn m.m. Har du erfaring med regnskab er dette et plus.

·​Det er vigtigt at vi er synlige på de sociale medier, og at vores kunder kan følge med i alle vores nye tilbud, og derfor er det vigtigt, at du sætter en ære i at holde vores kunder opdateret løbende, via de sociale medier, nyhedsbreve o.l.

Du skal derfor elske et alsidigt arbejde med masser af bolde i luft, og du sætter en ære i, at både kollegaer og kunder får den unikke Johnson Institut oplevelse, når de besøger os.

Dine kompetencer og kvalifikationer:

·​Du har erfaring med ledelse, og har økonomisk forståelse og kender således til debet og kredit.

·​Du har måske erfaring som ”blæksprutte” fra andre stillinger, eller også ligger det bare til din natur, at være en servicemindet kollega, og tage ansvar fra a-z.

·​Du er erfaren med IT, herunder facebook.

·​Du har erfaring med at lave vagtplaner og sætte tingene i syste,

Som person er du:

·​Proaktiv og dedikeret

·​Effektiv og selvtænkende

·​Fleksibel og servicemindet

·​Præsentabel og åbensindet

·​Villig til at gå den ekstra mil der til tider er påkrævet

·​Kan lide at have travlt og have mange bolde i luften

… og så er du glad, smilende og elsker at have med mennesker at gøre og vil sætte en ære i at sørge for vores fælles ”hjem”, er et godt sted at være.

Som ansat hos Johnson Instituttet får du:

·​Løn baseret på erfaring og kvalifikationer

·​6 sjove, kloge og hårdtarbejdende receptionist kollegaer i vores virksomheder, hvor du vil have faglig sparring og assistance – og derudover 60 kollegaer hos Johnson Instituttet samt vores søstervirksomheder Løbeklinikken og Fredericia Fysioterapi og Træningsklinik i Fredericia, samt Klinik for Fysioterapi Ribe.

·​Et arbejdsmiljø der rummer mange forskellige fagspecialer og hvor vi sætter en ære i at skabe faglige og hyggelige rammer

·​En plads i et travlt, men uformelt arbejdsmiljø med højt humør og plads til forskellighed

·​Et job hvor kundens behov og krav altid er i fokus, og hvor du sammen med dine kollegaer altid er klar til at give de bedste kundeoplevelser

Er du interesseret?

Har du spørgsmål, så kontakt ejer, Morten Gade Christensen på 23338850 eller morten@gadechristensen.dk

Ellers så send straks din ansøgning og CV til morten@gadechristensen.dk.​Når stillingen er besat, tager vi opslaget ned.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os