HØRESPECIALIST​

Et høretab kan ramme alle – uanset alder. Men langtfra alle reagerer på deres høretab, hvilket kan resultere i en række følgesygdomme og ikke mindst en udfordret hverdag. Desuden kan det for mange virke både besværligt og uoverskueligt at anskaffe sig høreapparater - det ønsker vi at ændre på. Derfor tilbyder vi nu en nemmere og billigere vej mod bedre hørelse, hvor vi samtidig er med dig hele vejen. Læs mere om HEIMDALL’S på www.heimdalls.dk.

Du kan også ringe til vores kundeservice på telefon 89 805 505 eller skrive til os på info@heimdalls.dk, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad betyder det for dig?

Som kunde i HEIMDALL’S er du sikret den bedste kvalitet og service. Vi tilbyder kun høreapparater af højeste kvalitet fra verdens førende producenter, vi skræddersyer det i en løsning til dine behov og tilbyder det i en samlet pakke til særdeles gode priser.

Som noget helt unikt, kan vi justere dine høreapparater via fjernjustering. Det giver dig mulighed for at få hjælp, uanset hvor i verden du befinder dig.

Høreprøve og tilpasning

Vi sørger for at tage en telefonisk konsultation med dig inden vi mødes i klinikken. På den måde er du godt klædt på til det videre forløb og vi får samtidig mulighed for at forberede os bedst muligt på dine behov og præferencer.

Dernæst vil vi møde dig til den aftalte tid i klinikken, hvor vi foretager en høreprøve og tilpasning af dine høreapparater.​

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os