Super Soles​

Fødderne er den del af din krop, der belastes allermest i det daglige. Forkert belastning af dine fødder kan være årsag til mange problemer og skader.​

Hver gang du tager et skridt bruger du fødderne uden at skænke dem en tanke, men det burde du gøre for fremtiden.

Dagligt tager vi op mod 15.000 skridt, så der er ikke noget at sige til, at selv den mindste fejlstilling i fødderne kan påvirke resten af din krop.

​Forskning og erfaring har vist, at mange af disse skader kan behandles med øvelser kombineret med dynamisk stabiliserende indlægssåler. Kun dynamiske indlæg hjælper dig, uden at fodens muskulatur svækkes.

​​

Hvad er SuperSoles?

Supersole er et koncept med individuelt tilpasset træning, behandling og specialfremstillede dynamiske indlægssåler. Efter en grundig undersøgelse laves der et individuelt tilpasset indlægssål samt evt. et behandlingsforløb efter dine behov.

Det ender ikke altid med et indlæg! Selve konceptet er ikke kun bygget op omkring fremstillingen af indlæggene, men også en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i din krop og fødder. Det gælder ikke om at lave et indlæg for enhver pris. Udgangspunktet er, at du skal have dét, som er bedst for dig.

​Hvem kan have gavn af supersoles?

  • Fødder, som afviger fra neutralstillingen i en sådan grad, at det giver smerter eller ubehag. Fx platfod, nedsunken forfod, hulfod samt overpronation.
  • Smerter i og omkring fødder eller ben. Fx ved lange arbejdsdage på benene.
  • Kronisk eller ofte tilbagevendende hælspore, løberknæ, springerknæ, skinnebensbetændelse, hofte- og rygsmerter.

​SUPERSOLES er således til gavn for mange, lige fra håndværkeren, motionisten, eller hvis man bare nyder en god gåtur

​Såletyper

​Behovene er forskellige fra person til person, og derfor udbyder vi flere forskellige slags SuperSoles, som egner sig bedre til et formål end andre. Man render jo heller ikke i laksko på fodboldbanen? Eller tager højhælede på til havearbejdet, vel?

​Det bedste vil selvfølgelig være at have flere sæt SuperSoles. Men du kan sagtens begynde med ét sæt - så kan vi altid finde frem til, om du får behov for flere.

Første konsultation

Her udføres en grundig fysioterapeutisk undersøgelse for at afdække hvorvidt såler kan afhjælpe problemet.

Nogle gange påbegyndes fremstillingen af sålen også her. Medbring derfor gerne de sko, sålerne skal benyttes i.

Anden konsultation

På baggrund af undersøgelsen fremstilles indlægssålerne manuelt så de passer til netop din fod. Her medbringes de sko sålerne skal benyttes i (medbring gerne flere par).

​Opfølgende konsultationer

Efter behov så kan sålen korrigeres igen og igen! Det kan af og til være nødvendigt med en justering i starten så en tilfredsstillende funktion opnås.

Efter behov instrueres der i specifikke øvelser afhængig af problematikken.

Priser

​Pris for indlægssål: 800 kr. Dertil kommer der betaling for konsultation og undersøgelse.

​Efterfølgende er der mulighed for tilpasning af sålen eller manuel behandling efter behov, samt pengene tilbage for selve sålen, hvis man stadig, efter evt. tilpasning ikke er tilfreds med denne i løbet af den første måned. Honorar for konsultation og undersøgelse refunderes ikke.

Rengøring af sålerne

​SuperSole indlæggene er behandlet for at undgå voldsomme lugtgener, men selv det bedste indlæg bliver surt ved megen brug.

​Først og fremmest er det vigtigt, at du selv har rene fødder. Vi anbefaler, at du vasker dine fødder mindst en 1 gang dagligt med vand og sæbe.

​Bakterier lever bedst i et fugtigt miljø. Derfor er det vigtigt, at du tørrer fødderne godt efter vask.

Det er også vigtigt at få luftet sine fødder i løbet af dagen. Det gør, at føddernes værste sveddampe i løbet af dagen forsvinder. Det er ikke sveden, der lugter, men bakterierne, som udvikles i det fugtige svedområde. Da skoen kan være lang tid om at tørre,tages indlægget ud, når det skal vaskes.

Derefter sprøjtes lidt tekstilrenser på indlægget. Gnub det godt ind, gerne med en blød børste. Det er vigtigt at skylle sålen godt, så der ikke sidder sæberester, som kan resultere i kløe. Til sidst kan man evt. forebygge ny lugt med en såkaldt „killerspray”.

Bemærk, at indlæggene ikke må skylles med vand, der er mere end 37° varmt.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os