Super Soles​

​Hvad er SuperSoles?

Supersole er et koncept med individuelt tilpasset træning, behandling og specialfremstillede dynamiske indlægssåler. Efter en grundig undersøgelse laves der en individuelt tilpasset indlægssål samt evt. et behandlingsforløb efter dine behov.

​Hvem kan have gavn af supersoles?

Fødderne er den del af din krop, der belastes allermest i det daglige, og selv om de er en genial konstruktion, kan det nemt gå galt. Hver gang du tager et skridt bruger du fødderne uden at skænke dem en tanke, men det burde du gøre for fremtiden. Dagligttager vi op mod 15.000 skridt, så der er ikke noget at sige til, at selv den mindste fejlstilling i fødderne kan påvirke resten af din krop.

​Mange af de skader vi ser i ryg, hofte, knæ og ankler stammer fra dine fødder. Man har altid vidst, at hvis fundamentet i et hus var skævt eller fyldt med revner, så kunne man være sikker på, at resten af huset ville blive lige sådan. På samme måde erdet med kroppen. Er der skævheder i fundamentet vil kroppen kompensere længere oppe. Forskning og erfaring har vist, at mange af disse skader kan behandles med øvelser kombineret med dynamisk stabiliserende indlægssåler. Kun dynamiske indlæg hjælper dig, udenat fodens muskulatur svækkes.

​Den individuelt tilpassede sål kan være til gavn for fødder, som afviger fra neutralstillingen i en sådan grad, at det giver smerter. Det kan være problematikker som platfod, nedsunket forfod, hulfod samt overpronation. Disse problematikker kan have storbetydning for skader, som achillesene smerter, løberknæ, springerknæ, skinnebensbetændelse, hofte- og rygsmerter samt hælspore.

​Såletyper

​Behovene er forskellige fra person til person, og derfor udbyder vi flere forskellige slags SuperSoles, som egner sig bedre til et formål end andre. Man render jo heller ikke i laksko på fodboldbanen? Eller tager højhælede på til havearbejdet, vel?

​Det bedste vil selvfølgelig være at have flere sæt SuperSoles. Men du kan sagtens begynde med ét sæt - så kan vi altid finde frem til, om du får behov for flere.

Priser

​Pris for indlægssål: 800 kr. Dertil kommer der betaling for konsultation og undersøgelse.

​Efterfølgende er der mulighed for tilpasning af sålen eller manuel behandling efter behov, samt pengene tilbage for selve sålen, hvis man stadig, efter evt. tilpasning ikke er tilfreds med denne i løbet af den første måned. Honorar for konsultation ogundersøgelse refunderes ikke.

Rengøring af sålerne

​SuperSole indlæggene er behandlet for at undgå voldsomme lugtgener, men selv det bedste indlæg bliver surt ved megen brug.

​Først og fremmest er det vigtigt, at du selv har rene fødder. Vi anbefaler, at du vasker dine fødder mindst en 1 gang dagligt med vand og sæbe.

​Bakterier lever bedst i et fugtigt miljø. Derfor er det vigtigt, at du tørrer fødderne godt efter vask.

Det er også vigtigt at få luftet sine fødder i løbet af dagen. Det gør, at føddernes værste sveddampe i løbet af dagen forsvinder. Det er ikke sveden, der lugter, men bakterierne, som udvikles i det fugtige svedområde. Da skoen kan være lang tid om at tørre,tages indlægget ud, når det skal vaskes.

Derefter sprøjtes lidt tekstilrenser på indlægget. Gnub det godt ind, gerne med en blød børste. Det er vigtigt at skylle sålen godt, så der ikke sidder sæberester, som kan resultere i kløe. Til sidst kan man evt. forebygge ny lugt med en såkaldt „killerspray”.

Bemærk, at indlæggene ikke må skylles med vand, der er mere end 37° varmt.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet ApS

​CVR nr. 38509020

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os