Lidt om Stine Høgemark Kristiansen.

Fysioterapeut

Stine (Large)

Stine Høgemark Kristiansen

Fysioterapeut

Stine Høgemark Kristiansen

De naturskønne omgivelser og atmosfæren på klinikken har stor betydning for mig, ikke mindst da jeg i sommeren 2017 valgte at starte hos Johnson Instituttet som fysioterapeut.
Det er vigtigt for mig at jeg konstant videreuddanner mig, så jeg opnår den nyeste viden inden for mit felt. Derfor har jeg også uddannet mig inden for FysioPilates, GLA:D, Dry needling/smertebehandling med nåle, manipulation og mobilisering af Bækken og fod, manipulation og mobilisering af lumbal columna.

 

Jeg har stor erfaring med Holdtræning, specielt træning for ryg og lænd, samt meget erfaring med artrose i knæ og hofter

 

Oprindelig er jeg fra Stavanger i Norge (Mine kollegaer siger det kan høres på min accent J ). Bor i Odense sammen med min kæreste Philip og vores datter Leonora. Aktiv og kan godt lide at være udenfor og nyde naturen.