Susanne gattrup

​Instruktør

Det unikke ved Johnson er nok at det har bestået i så mange år som selvstændig privat ejet motionscenter. Et sted hvor man dyrker sin motion og holdgymnastik, og møder hyggelige mennesker fra hele Fyn. Jeg har i hvert fald fået rigtige gode venner på instituttet.

Jeg startede som kunde/ elev på Johnson Instituttet først i 70erne, det var dengang det lå på 1.sal i Vestergade. Efter at Instituttet flyttede til det skønne sted i skoven manglede de instruktører og jeg blev spurgt om det var noget for mig. Det var det , og jeg har det stadig sjovt og dejligt med gymnastikken i salen et par gange om ugen.

Jeg startede i gymnastikforeningen KGI som lille pige og tilbragte hver tirsdag og torsdag i gymnastiksalen i min barn og ungdom. Der var weekend og uge kurser på gymnastikhøjskolerne rundt i landet hvor jeg deltog i alt hvad der var muligt.


Efter 1974 hvor jeg startede som instruktør på instituttet fortsatte jeg med at gå til gymnastik i foreningerne i mange år og deltager gerne i mine kollegers timer og selvfølgelig i de kurser som bliver os tilbud.

Kontakt 

​Johnson Instituttet ApS

​CVR nr. 38509020

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os