Lea Poulsen

​Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut i Odense og udfolder mig nu hos Johnson Instituttet, hvor jeg særligt faldt for de naturskønne omgivelser og den gode atmosfære skabt af både kollegaer, medlemmer og patienter.
Efter uddannelsen har jeg taget kursus i smertefysiologi og naturtræning og jeg kommer med en bred erfaring indenfor både holdtræning og individuel træning. Jeg prioriterer faglig udvikling, som jeg vil tilegne mig igennem kurser, så jeg kan give patienten den bedst mulige behandling.


Jeg møder dig altid med et smil og i et behandlingsforløb hos mig vil jeg være åben, lyttende og give den behandling og de redskaber, der er vigtig for lige netop dig. Funktionel træning og øvelser vil altid være en del af min behandling.
Jeg bor i Odense med min kæreste og når jeg ikke er hos Johnson Instituttet, er jeg gerne aktiv med styrketræning og løb eller tilbringer tid sammen med mine venner. Ellers er jeg at finde hjemme hos min kære familie i Vestjylland eller som frivillig hos Kræftens Bekæmpelse.

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os