Ny høreklinik i Johnson Instituttet

​Hvad er HEIMDALL’S?

HEIMDALL’S er et helt nyt koncept indenfor høreklinikker og åbner en ny klinik i Johnson Instituttet tirsdag d. 20. oktober.


Vi synes, at alle fortjener at høre så godt som muligt. Vi mener, at vejen til bedre hørelse skal være ukompliceret, hurtig og komfortabel. Desværre er det ikke alle, som oplever dette, og derfor gør vi meget ud af at være tilstede rundt om i landet, både digitalt, men også fysisk.


”Mangelfuld rådgivning ude i nogle klinikker, har haft store konsekvenser for flere brugere med høreapparater. Det er derfor min største motivation, at tilbyde vores kunder en nemmere og bedre løsning”

Patrick Bach, Medstifter

HEIMDALL’S – din lokale høreklinik på Fyn


Vi har valgt at placere vores klinik i Johnson Instituttet af flere årsager. Først og fremmest, så giver det mening for os at blive en del af et hus, hvor sundhed og velvære er en central del af deres identitet. Der er mange spændende faciliteter i huset og gratis parkering lige ved hoveddøren.

I høreklinikken bliver du mødt af vores professionelle hørespecialister, der vil gøre deres ypperste for at booste din velvære gennem en skræddersyet løsning, der hjælper dig med dine høreudfordringer.

”Det er et privilegium, når kunderne føler, at jeg har forbedret deres livskvalitet – fordi jeg har tilpasset deres høreapparat individuelt til netop dem. Min mission er at hjælpe flest mulige med at høre bedre”

Connie Irene Andersen, Audiologisk ansvarlig

Vi tilbyder den bedste individuelle løsning, uden at du skal gå på kompromis med lydkvaliteten. Hos os behøver du ikke at fravælge på grund af prisen – vi vil gerne have du får den bedste oplevelse. Derfor forhandler vi kun de bedste produkter fra de førende producenter indenfor høreapparater, og det er med til at sikre dig, at du får det bedste ud af din hørelse.

Kom forbi vores høreklinik og oplev stemningen, de hyggelige omgivelser og den gode individuelle service.

Hvorfor vælge HEIMDALL’S?

HEIMDALL’S er Danmarks eneste uvildige høreklinik, der tilbyder et reelt frit valg af høreapparater. Andre høreklinikker kan have begrænset udvalg af høreapparater grundet deres ejerforhold, men det er vi ikke hos HEIMDALL’S. Det er en af grundene til at vælge os. Det er dig, der bestemmer hvilket høreapparat du ønsker. Her kommer det ikke an på prisen, da høreapparaterne koster det samme på tværs af brands. Vi synes, at det er mest fair, at prisen ikke skal have indflydelse på dit valg.


”Desværre løber mange brugere ind i dårlige oplevelser. Dét, motiverer mig dybt til at gøre noget andet for kunderne. Det skal være nemmere at være høreapparatsbruger”

Anders Redder, Medstifter

  • Vi gør det nemt – vi hjælper dig hele vejen
  • Vi har de bedste produkter – din sikkerhed i forhold til kvalitet
  • Vi er personlige – vi er der, hvor du har brug for det
  • Vi har god service – høreapparater individuelt tilpasset til dig
  • Vi er hurtige – der er ingen ventetid, så ring og book tid i dag

Hos HEIMDALL’S os er der ingen ventetid, og du kan derfor komme til med det samme. Du kan høre mere om dine muligheder ved at ringe til vores kundeservice på tlf. +45 89 805 505 eller via mail på info@heimdalls.dk
Vi sidder klar til at hjælpe dig.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os