Så skal der igen trænes

​HOLD:

Vi har nu udarbejdet en holdplan, som tilgodeser de retningslinjer der foreligger, således I alle trygt kan vende tilbage til Johnson. Det betyder, at vi allerede fra i morgen af åbner op, men med en reduceret holdplan, som indtil videre forsætter sommeren igennem. Planen er med forbehold, da ting kan ændre sig, og nogle hold måske bliver taget af eller tilføjet. Vi har som resultat af Covid-19 og retningslinjerne også nulstillet alle hold, sat deltagerantallet ned og forkortet timerne til 45 min. Det betyder man SKAL tilmelde sig holdene igen - dette kan gøres online, eller ved at ringe ind. Det er derfor også vigtigt, at I melder fra de gange I ikke kan komme. Hjælp med at sprede budskabet, da alle måske ikke ser dette opslag
I forhold til instruktører på de forskellige hold, vil de som altid være varierende grundet sommerferien. Man kan dog altid se den opdaterede holdplan med instruktør under vores hjemmeside, hvis man går inder under "motionscenter" og "holdoversigt"
OBS: Gymnastik tirsdag kl 10 starter først d 7 Juli

MASKINER:
Med hensyn til trænende medlemmer i maskinerne, er der ligeledes retningslinjer der skal følges. Vi forbeholder os derfor retten til at høfligt at bede folk tage hjem igen, hvis der er for mange i maskinerne, vi satser dog på det ikke bliver aktuelt. Vi håber på forståelse i denne specielle tid. Det er en anderledes hverdag, og tingene kan ændre sig fra dag til dag.

Vi glæder os til at se jer!HAR DU SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

​Johnson Instituttet 

En del af

MMFysioterapi I/S

​CVR nr. 41006927

Sejerskovvej 15,  

5260 Odense S

​Persondatapolitikken - Klik her

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Skriv til os

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os