Lidt om Mette Gade Christensen

Fysioterapeut & Ejer

Mette Bedst

Mette Gade Christensen

Fysioterapeut

Mette Gade Christensen

Noget ganske særligt – kortere kan jeg ikke beskrive Johnson Instituttet. Da jeg første gang trådte ind ad døren var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg ville ønske det var mig der kunne overtage Johnson Instituttet. Det blev det så i Maj 2017.

Jeg er uddannet Fysioterapeut, og er af natur interesseret i at mennesker har det godt. Jeg stortrives med at se patienter få en bedre tilværelse, og jeg elsker udfordringerne jeg møder i dagligdagen.

Udover uddannelsen, har jeg løbende tilegnet mig ny viden. Jeg har kurser inden for Mulligan, McKinzie, skulder, ryg og smertehåndtering m.m. Endvidere er jeg uddannet fysiopilates instruktør.

Når jeg ikke er at finde på Johnson Instituttet, så nyder jeg at være sammen med mine to små piger på 1,5 og 5, samt min mand. Den årlige skiferie samt oplevelser ude i verden prioritere jeg meget højt.