Lidt om Martin B. Josefsen

Muskuloskeletal Fysioterapeut, PT, DipMPT

Martin

Martin B. Josefsen

Muskuloskeletal Fysioterapeut, PT, DipMPT

Martin B. Josefsen

Det glæder mig nu at kunne yde specialiseret Muskuloskeletal Fysioterapi i Johnson Instituttets skønne rammer med skov og natur. Ikke mindst blandt gode kolleger og et venligt personale.

Siden min uddannelse som fysioterapeut (år 2000, Odense) har jeg praktiseret på klinik.

Sideløbende med praksis har jeg videreuddannet mig i Muskuloskeletal Fysioterapi – og i 2008 kunne jeg kalde mig Muskuloskeletal Fysioterapeut med denne internationalt anerkendte uddannelse.

Muskuloskeletal Fysioterapi er et speciale som omhandler undersøgelse, diagnostik og behandling af ryg og nakke samt kroppens led, muskler, knogler, bindevæv og nervevæv i øvrigt – baseret på den bedst tilgængelige viden og specialiserede kompetencer. Specialet kaldes også manuel terapi.

Særlige kompetencer: ryg-, nakke-, hovedpine- og svimmelhedsbesvær.

Også andre problemer i bevægeapparatet indgår; herunder kæbeleds-, skulder-, bækken- og hoftebesvær.

Jeg prioriterer grundig undersøgelse, at du føler dig hørt og får en god forståelse af problemet. I behandlingen indgår grundig information og vejledning og ofte specialiserede manuelle teknikker samt øvelser. “Second opinions” tilbydes til dig der har haft længerevarende symptomer og smerter – og måske har været gennem forskellige andre forløb. En god mulighed er konsultationer med ekstra god tid til dig (læs mere om denne mulighed andetsteds).

At være med til at gøre en forskel for mennesker er en del af min drivkraft. Ligeledes nyder jeg at dele inspiration, viden og kompetencer med andre vidensøgende fagpersoner.

Jeg underviser i ind- og udland på  kurser og uddannelsesforløb indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi. MasterClass kurser om nakkebesvær, hovedpine og svimmelhed afholdes særligt i de nordiske lande sammen med førende eksperter og forskere. Når jeg superviserer fysioterapeuter og inviteres til workshops kommer jeg godt rundt i landet – også som ekstern lektor på bl.a. University College Lillebælt og Syddansk Universitet.

Faglig udvikling og evidensbaseret praksis er en del af mit virke – bla. som formand for Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi (siden 2008) og via samarbejder med mange faglige og tværfaglige parter.

I bagagen ligger mange andre kurser – såsom Mulligan kurserne – og internationale kongresser med verdens førende eksperter.

Ud over at være “fagnørd” er jeg glad familiefar med to børn. Fritiden nydes i Danmark men også i udlandet i ny og næ. Vesterhavet og hjemstavnen Mors står højt på listen.

Jeg glæder mig til at møde dig.