Lidt om Ann Husted Hansen

Zoneterapeut

Ann Husted (Large)

Ann Husted Hansen

Zoneterapeut & Instruktør

Ann Husted Hansen

Johnson Instituttet er for mig et venligt og overskueligt sted med store faglige kompetencer. Et trænings sted med udsigt til skoven og en masse dejlige mennesker, der ofte har tid og lyst til en snak og et smil.

Jeg arbejder som RAB godkendt zoneterapeut hos Johnson Instituttet. Min store faglig interesse gør at jeg jævnligt tager supplerende kurser, såsom

Øre akupunktur, Cupping, zoneterapi før, under og efter fødsel, zoneterapi til baby og børn samt behandling i 5 elementer.

Tilbyder også korte behandlinger (30 min) med henblik på at få kroppens energier til “at flyde”- giver energi og en bedre balance i kroppen.

Jeg er uddannet Cand. Mag. i idræt, kulturformidling og religion, og så elsker jeg frisk luft og en lang gåtur med vores hund Bjørn. En god bog/film og den hjemlige hygge sætter jeg meget stor pris på, eller en tur til vores sommerhus i Sønderjylland.